YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006

YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006
YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006 YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006 YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006
Kod produktu: YTHHBIO
Dostępność: W magazynie
PLN190.60 PLN599.70

Dostępne opcje


* Size:

Ilość:     - LUB -   Dodaj do listy życzeń
Dodaj do porównania

WHITE STUFF | Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET'

Design

  • Spódnica w kształcie litery A
  • Aksamit / Welur
  • Proste zakończenie
  • Prosty krój
  • Kwiatowy motyw

Dodatki

  • Miękki w dotyku

Numer artykułu: WHS0076001000006

Skład materiału

  • Materiał wierzchni: 98 % Bawełna, 2 % Elastan

Wskazówki do pielęgnacji

  • Wskazówki do pielęgnacji: Nie suszyć w suszarce
  • Elastyczność: Lekko elastyczne

Nie suszyć w suszarce

Nie czyścić chemicznie

Nie prasować na gorąco

Nie wybielać

40 °C łatwe w pielęgnacji pranie

Rozmiar

  • Długość: Krótkie/Mini
  • Krój: Normalny krój

YTHHBIO WHITE STUFF Spódnica 'FALLING LEAVES VELVET' 98 % Bawełna 2 % Elastan WHS0076001000006